BI reporting fejlesztés és oktatás

A BI (Business Intelligence) olyan automatizált döntéstámogatási rendszerek, és folyamatok összességét kínálja az Ön számára, amelyek segítségével lehetősége nyílik a hatékony, adat-alapú döntéshozatalra.

Manapság a nagy és egyre növekvő mennyiségű, strukturálatlan adatok korában minden cég rengeteg feldolgozatlan, vagy rosszul feldolgozott adattal rendelkezik, amelyek megfelelő kezelése, és felhasználása után Ön még több értékes információhoz juthat cége működésével kapcsolatban, sőt talán eddig nem is ismert összefüggésekre is rálátást kaphat. A versenyelőny elérésének egyik legfontosabb eleme a gyors döntéshozatal, amely az adatokon alapuló tények ismeretében történik! A modern BI rendszerek átlátható informatív felületen akár valós idejű adatszolgáltatást biztosítanak.

Mindezeken felül az adatokkal kapcsolatos folyamatok működtetése során munkatársainak is rengeteg ideje megy el az adatok mindennapi, adminisztratív jellegű feldolgozásával. Ez a munka általában alacsony hozzáadott értéket jelent a folyamatokban, ellenben egyszerűségénél fogva könnyen automatizálható lenne. Egy jól működő BI rendszer ezt a monoton adatfeldolgozást tudja automatizálni, és kiváltani. Így munkatársainak több ideje marad valóban hatékony és értékteremtő munkát végezni!

Amennyiben Ön is szeretné az összes meglévő, és megszerezhető adatát a saját hasznára fordítani mi ebben hatékony támogatást tudunk nyújtani! Olyan piacvezető technológiák alkalmazásával, mint a Power BI, a Tableau, a PowerApps, vagy akár a Flow, segítünk feldolgozni cége adatait, hogy azokból Ön a lehető legtöbb értékes, és hasznos információhoz jusson, és hatékonyabb lehessen a döntéshozatalban!