Tanácsadóink

Molnár Tamás

Molnár Tamás

Üzleti intelligencia tanácsadó, és oktató

Az elmúlt évek során a 8 évnyi kontrolling, és könyvvizsgálati hátteremre, és a legkülönfélébb méretű, és tevékenységű cégeknél, változatos projekteken szerzett tapasztalataimra támaszkodva ügyfeleim üzleti folyamatainak hatékonyabbá tételén, és automatizálásán dolgoztam.

Pénzügyi területekről jövő szakemberként, nagyon jól tudom, milyen nehézségeket jelent, és mennyi anyagi, illetve időbeli ráfordítását igényel egy hatékony riportálási, és elemzési folyamat kiépítése, majd fenntartása. Pedig a mai, modern technológiákat, és eszközöket megismerve, mindezt jóval egyszerűbbé, és hatékonyabbá lehetne tenni, gyakran olyan eszközökkel, amelyek már most is a vállalkozása rendelkezésére állnak, csak eddig nem, - vagy nem teljesen-, aknázták ki a bennük rejlő lehetőségeket!

Fontosnak tartom, hogy az ezekben az eszközökben rejlő lehetőségekkel ügyfeleimet megismertessem, és ezáltal képesek legyenek olyan adat alapú döntéseket hozni, amelyek segítségével hatékonyabbá, és még versenyképesebbé válhatnak.

Vizi Sándor

Vizi Sándor

Üzletviteli, Folyamatfejlesztési és Vezető tanácsadó

18 év multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalattal rendelkezek. 2015-től gazdasági és cégvezetőként több összetett projektet irányítottam;

  • vállalat felvásárlást,
  • összeolvadást,
  • gyártó sorok optimalizálását
  • létszám leépítést- annak HR és jogi vonatkozásaival együtt
  • cégalapításokat

Kontrolling rendszert építettem ki zöldmezős beruházás során és az államigazgatásban egyaránt.

Főkönyvelőként a könyvelés felügyelete mellett feleltem az adóbevallásokért, SAP bevezetésért, első konszolidálásért.

Az általunk kialakított/ automatizált riportokat a vezetőséggel közösen szoktam átbeszélni- segítve a megalapozott gazdasági döntéseket.